Pehea e koho ai i ka ʻeke pepa kūʻai?

Nā ʻeke pepa kūʻaiHe mea kaulana ia i nā ʻeke plastik i ka lawe ʻana i nā mea kūʻai a i ʻole nā ​​​​mea waiwai ʻē aʻe.He ʻoluʻolu lākou a hiki ke hoʻohana hou ʻia i nā manawa he nui, e hoʻolilo iā lākou i koho maikaʻi loa no ka honua.Akā naʻe,ʻaʻole nā ​​mea a pauʻeke pepahana like, a he mea nui e ʻike i ka mea e nānā ai i ke koho ʻana i kekahi.

2

Eia kekahi mau mea e noʻonoʻo ai i ke koho ʻana i kahiʻeke pepa kūʻai:

1. Nui: ʻO ka mea mua e noʻonoʻo ai i ka nui o ka ʻeke.Makemake ʻoe e koho i kahi ʻeke nui e kūpono i kāu mau mea āpau me ka ʻoluʻolu, akā ʻaʻole nui loa i lilo ia i mea paʻakikī ke lawe.E pili ana kēia i kāu mau pono kūʻai, no laila he manaʻo maikaʻi e noʻonoʻo e pili ana i ka mea āu e kūʻai mau ai a me ka nui o ia mea āu e kūʻai ai i ka manawa hoʻokahi.

3

2. Material: ʻAʻole nā ​​mea a pauʻeke pepaua hoohalikeia.ʻOi aku ka ikaika a ʻoi aku ka paʻa o kekahi ma mua o nā mea ʻē aʻe, he mea nui inā e hoʻolālā ana ʻoe i ka lawe ʻana i nā mea kaumaha.E nānā i nā ʻeke i hana ʻia mai nā mea kiʻekiʻe e like me ka pepa recycled a i ʻole ka lole.ʻAʻole ʻoi aku ka ikaika o kēia mau ʻeke, akā hiki ke hoʻoheheʻe pinepine ʻia a hiki ke hoʻopuehu ʻia inā ʻaʻole pono lākou.

55

3. Nā lima lima: ʻO nā lima ma luna o aʻeke pepa kūʻaihe mea nui no hoi.E ʻimi i nā ʻeke me nā lima i lawa ka lōʻihi e hiki ai ke lawe ʻoluʻolu ma luna o kou poʻohiwi, akā ʻaʻole lōʻihi e kauo i ka honua.ʻO nā lima i hoʻoikaika ʻia me ka pepa a i ʻole ka lole hou e kōkua pū i ke kākoʻo i ke kaumaha o kāu mau mea.

81LUMbXWYYL._AC_SL1500_

4. Hoʻolālā: ʻOiai he mea nui ka hana o ka ʻeke, pono nō hoʻi e noʻonoʻo i ka hoʻolālā.Nui nā hōʻailona e hāʻawi i nā ʻeke i nā kala a me nā ʻano like ʻole, no laila hiki iā ʻoe ke koho i kahi mea e kūpono i kou ʻano.Hoʻokomo pū kekahi mau ʻeke i nā ʻōlelo leʻaleʻa a i ʻole nā ​​​​huaʻōlelo hoʻoikaika e hoʻohauʻoli iā lākou e hoʻohana.

99

5. Brand: ʻO ka hope, e noʻonoʻo i ka brand āu e kūʻai ai.Ua kūpaʻa kekahi mau hōʻailona i ka hoʻomau ʻana a me ka hoʻohana ʻana i nā mea pili i ke kaiapuni, aʻo nā mea ʻē aʻe e lele wale ana i ke ʻano.ʻO ke koho ʻana i kahi hōʻailona i kūpaʻa i ka hoʻohana ʻana i nā mea hoʻomau a me ka hōʻemi ʻana i kā lākou kapuaʻi kalapona e hōʻoia ʻoe e hana nei ʻoe i kahi koho ʻoluʻolu maoli.

998

I ka hopena, koho i ka ponoʻeke pepa kūʻaie like paha me ka hoʻoholo liʻiliʻi, akā hiki ke loaʻa ka hopena nui i ke kaiapuni.Ma ka noʻonoʻo ʻana i ka nui o ka ʻeke, nā mea, nā lima, ka hoʻolālā, a me ka hōʻailona, ​​​​hiki iā ʻoe ke hōʻoia e hana ana ʻoe i kahi koho kūpono e pono ai ʻoe a me ka honua.No laila, i ka wā aʻe e hele ai ʻoe ma ka hale kūʻai, e noʻonoʻo e pili ana i ka ʻeke āu e koho ai - ʻoi aku ka nui o ka ʻokoʻa ma mua o kou manaʻo.


Ka manawa hoʻouna: Mei-26-2023