Ka nānā ʻana i ke kolamu hoʻokele, nā ʻāpana overlapping, ka hana COVID-19: nā ʻōlelo aʻoaʻo hou aʻe mai DEG

Hāʻawi ka Database Enhancement Gateway i nā mea hoʻoponopono a me nā mea hoʻolako e hana i nā nīnau a me nā ʻōlelo aʻoaʻo i nā mea hāʻawi manaʻo me ka uku ʻole, a hāʻawi i nā mea hoʻoponopono i nā ʻōlelo aʻoaʻo i kēlā me kēia pule ma nā papahana Audatex, Mitchell a me CCC ma ka pūnaewele a ma o ka papa inoa leka uila a ka Collision Repair Professionals Association.
Inā ʻaʻole ʻoe i hoʻohana i ka lawelawe manuahi ma mua o ka waiho ʻana i kahi nīnau e pili ana i ka hana hoʻoponopono hoʻopaʻapaʻa i manaʻo ʻia, a i ʻole e nānā wale i nā pane i nā nīnau mea lawe a hale kūʻai ʻē aʻe, e nānā. nā kuhi kūpono a i ʻole nā ​​loiloi.
Ua hala mākou i hoʻokahi mahina me ka pupule a pau o COVID-19, akā ua hoʻi mai mākou me ka hōʻuluʻulu mahina o nā wahi i manaʻo ʻia e DEG he kūpono ke hāʻawi. Nā mea hānai Twitter.(Hoʻopuka pū ʻo ia i nā wikiō ma kāna kahawai YouTube i kēlā me kēia manawa.) A i ʻole e ʻimi wale i ka waihona o nā nīnau a me nā pane he 16,000 e ʻike i nā mea ʻē aʻe āu e aʻo ai.
Wahi a DEG, pono paha kekahi mau OEM e nānā i nā ʻāpana e like me ke kolamu hoʻokele ma hope o kahi ulia, akā ʻaʻole hiki ke hoʻokomo ʻia kēia hana i ka helu ʻana i nā hola ʻōnaehana.
"E koi paha kekahi mau kaʻina hana OEM i ke kolamu hoʻokele e hoʻoneʻe ʻia mai ke kaʻa no ke ana ʻana a me ka nānā ʻana," i kākau ai ʻo DEG i kahi tweet 23 Malaki.ʻAʻole paha e hoʻokomo ʻia kēia kaʻina hana i nā manawa R/I i paʻi ʻia.
"He nui nā mea hana kaʻa e hoʻohana i nā kolamu hoʻokele collapsible e hoʻomoʻa i ka ikehu i hana ʻia e ka hopena o kahi ulia pōpilikia," wahi a ka ʻāpana "Special Precautions" o CCC P-pages. noonoo ana.ʻO ka hana ʻole ʻana pēlā e pale aku ai i ka hana kūpono o ke kolamu hoʻokele a/a i ʻole ka waiho ʻana i ka ʻeke airbag.Manaʻo ʻo MOTOR i ka nānā ʻana a me ka hoʻololi ʻana i kēia mau ʻāpana e like me nā kuhikuhi a ka mea hana.”
"ʻO ka hoʻohālikelike, hoʻoponopono a hōʻoia paha i ka pololei o ka nui o nā ʻāpana pili" he papa inoa nui o nā hana ʻaʻole i uhi ʻia e CCC. Ua ʻōlelo pū ka IP inā ʻaʻole i hoʻokomo ʻia kahi hana i loko o kāna papa inoa hoʻokomo / wehe ʻia, a laila "koe ke ʻōlelo ʻia ma kahi footnote. , ʻaʻole lākou i noʻonoʻo ʻia i ka hoʻomohala ʻana i ka manawa hana i manaʻo ʻia no kēia papahana".
Ua hōʻike ka DEG i ka kikokikona “Special Considerations” a CCC a me nā ʻōlelo a Mitchell a me Audatex ma kāna ʻōlelo aʻoaʻo.
"ʻAʻole hāʻawi ʻia ka haʻawina hana Audatex i ka manawa no ka nānā ʻana i ke kolamu hoʻokele (GN 0707)," i kākau ʻo Audatex i ka nīnau a DEG ma ka 2018 Subaru Forester ma Malaki 9. kau ʻia ma luna o ia mea (inā pili).ʻAʻole pono nā loli i kēia manawa. "
"Ke koi aku nei ʻo Subaru a me nā mea ʻē aʻe i ka nānā ʻana i ke kolamu hoʻokele," i kākau ai ka mea hoʻohana DEG.Ua hoʻokomo ʻia kēia hana i kekahi hana Audatex?
"He mau ʻōlelo a Mitchell e pili ana iā Chevrolet a i ʻole nā ​​​​koluma hoʻokele OEM ʻē aʻe e pono ke nānā ʻia?"Ua kākau ka mea hoʻohana e pili ana i ka 2020 Chevrolet Silverado.
"ʻAʻole ʻo Mitchell i hoʻokumu a hoʻolaha paha i nā haʻawina hana no ka nānā ʻana i nā kolamu hoʻokele," i pane aku ai ʻo Mitchell.
Ua hoʻomanaʻo ʻo DEG i nā hui hoʻoponopono hoʻokūkū ma kahi tweet 18 Malaki ʻaʻole i hoʻokomo ʻia ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā wahi hana no COVID-19 i nā hola hana lawelawe.
"Ma waena o kēia maʻi Covid-19 Corona, koi mākou i nā ʻoihana āpau e hāʻawi ana i nā lawelawe e hoʻomaʻamaʻa makaʻala i ka wā e hana ana ma nā wahi ākea," wahi a DEG.
"Ma muli o ka mālama nui ʻana, makemake mākou e hoʻomanaʻo i nā ʻenehana a me nā ʻoihana ʻaʻole i helu ʻia nā hana hou a me nā kumukūʻai e hana ai i kahi wahi hana palekana a hoʻomaʻemaʻe ʻia i nā hola waihona i paʻi ʻia.Pono kēia i kahi loiloi ma ka pūnaewele.E ʻoluʻolu e kamaʻilio me ʻoe e nā luna, nā mea nona, a me nā luna olakino kūloko a me ke kalana e pili ana i nā hana e hana ai e hana i kahi wahi hana palekana a maʻemaʻe e pale ai i ka laha ʻana o kēia maʻi.
Hiki i kēia ke komo i nā lako pale pilikino hou aku, ka pale ʻana i ka ʻili o ke kaʻa a me ka disinfection o nā wahi i hoʻopā ʻia, wahi a DEG.
Ua ʻōlelo ʻo State Farm a me Nationwide e uku lākou no 1.0 mau hola o ka hana a me $ 25 i nā kumu kumulative e uhi i ke kumukūʻai o ka hoʻomaʻemaʻe a me ka hoʻomaʻemaʻe ʻana ma mua a ma hope o ka hoʻoponopono ʻana.
ʻO ka SCRS webinar o ka pule i hala aku nei e pili ana i ka hoʻomaʻemaʻe a me ka hoʻomaʻemaʻe ʻana i nā kaʻa i ʻōlelo aku i nā limahana mālama ʻaʻole e haʻalele i nā ʻōlelo aʻoaʻo e hoʻomaʻemaʻe pono i nā wahi. .
I loko o ka webinar, ua ʻōlelo ka poʻe loea hoʻoponopono ʻo Kris Rzesnoski lāua ʻo Norris Gearhart i ka ea e hōʻemi i ka hoʻouka viral a hoʻoneʻe i ka lepo e like me ka lepo a i ʻole nā ​​meaʻai mai nā kaʻa.
I ka nīnau ʻia ʻana inā ʻo ke kaʻina hana kūpono e hoʻomaʻemaʻe i ke kaʻa ma kahi lua, e hahai i ka mālama ʻana i ka wā e hoʻoponopono ai, a laila e hoʻomaʻemaʻe hou i ke kaʻa ma mua o ka lawe ʻana, ua ʻōlelo ʻo Rzesnoski i kēia mau ʻano "ʻekolu manawa."
Inā ua hoʻoheheʻe ʻoe i ka ukana viral, hoʻomaʻemaʻe ʻia nā ʻili, a hoʻopaʻa paha i ke kaʻa ma mua o ka hāʻawi ʻana i ke technician, ʻaʻole pono ke technician i ka PPE e hana i ke kaʻa. kaʻa alanui”.
Ma kahi tweet ma Malaki 3, ua kākau ʻo DEG e helu wale paha nā hola hana CCC no nā hana i hana ʻia ma hope o ka wehe ʻana o nā limahana mālama i nā ʻāpana overlapping.
Ua ʻōlelo ʻia e ʻike ʻia kēia ʻike ma nā footnote CCC, e like me ka ʻōlelo IP ma ka Nissan Pathfinder mua 2017 a me nā wahi pani kaʻa haʻahaʻa "ma hope o ka wehe ʻana o ke kaʻaahi luna a me nā ʻāpana bolting pono āpau".
Wahi a DEG, ʻo ke kaʻina hana kaʻa kaʻa mua o Nissan e aʻo ai i nā hale kūʻai e wehe mua i ke kaʻe.
"Inā koho ka poʻe mālama mālama e waiho i kahi ʻāpana pili a pili i kahi a hana a puni kēlā ʻāpana, pono nā hana hoʻoponopono hou a/a i ʻole ka hana pani ʻana i kahi loiloi ma ka pūnaewele," kākau ʻo DEG i kahi leka.
ʻAʻole hoʻi e hoʻomaka ʻo Mitchell i ka manawa a wehe ʻia kēlā mau mea, wehewehe ʻo DEG.
"Pili ka manawa o kekahi mau hana ma hope o ka wehe ʻia ʻana o nā bolts pono, nā pilina a i ʻole nā ​​​​ʻāpana pili," wahi a ka ʻaoʻao P o ka mea hāʻawi ʻike.
Wahi a DEG, pono e hoʻokomo lima ʻia ka hana e pili ana i ka hoʻomākaukau ʻana a i ʻole ka mea mua o nā ʻāpana plastik ʻē aʻe o nā bumper me ka hoʻohana ʻana i kāu ʻano lawelawe i manaʻo ʻia.
"ʻO nā ʻikepili ʻekolu āpau e ʻike i nā ʻāpana plastik i hoʻomākaukau ʻia / unprimed plastic, e koi ana i ka hana hou e hoʻomākaukau a / a hoʻopiha i nā ʻāpana plastik ma mua o ka hoʻopau ʻana," i kākau ai ʻo DEG i kahi tweet 9 Malaki.ʻO ka helu ʻakomi o kēia ʻano hoʻohālikelike e hopu wale i nā bumper mua a me hope.
"ʻO nā mea ʻē aʻe e like me nā rockers, nā pāpale aniani a i ʻole nā ​​​​mea ʻē aʻe.Pono e hoʻokomo lima ʻia nā ʻāpana palaki e koi ana i ka hana hou me ka hoʻohana ʻana i ke ʻano i hāʻawi ʻia ma GTE/CEG/ʻaoʻao 143 Pauku 4-4 DBRM.
Wahi a DEG, ʻo Audatex's original, unprimed plastic part formulation e pono ai 20% o ka manawa hoʻoponopono kumu.
Wahi a DEG, ʻo ka hoʻokumu ʻana o CCC a hiki i ka hola 1 a loaʻa iā 25% o ka manawa hoʻoponopono kumu o ka mea.
ʻO kēia manawa, e like me ka DEG, ʻo ka wehe ʻana i nā mea hoʻokuʻu mold, nā mea hoʻolaha adhesion a me nā masking pono e hoʻokomo ʻia i kēlā me kēia kaʻina hana, akā ʻaʻole e hoʻokomo i nā kumukūʻai waiwai a i ʻole ka hoʻoponopono ʻana i nā hemahema.
Hoʻohana pū ʻo Mitchell i ka 20 pakeneka o ka manawa hoʻomaʻemaʻe no nā bumpers mua a i ʻole i hoʻomaʻamaʻa ʻia, wahi a DEG. Wahi a DEG, e pili ana kēia i nā ala e holoi ai i ke kaʻa me nā mea hoʻomaʻemaʻe, nā mea hoʻomaʻemaʻe plastik / waiʻona a me nā solvents ʻē aʻe. , wahi a DEG.
Nīnau e pili ana iā AudaExplore, Mitchell a i ʻole CCC? E hoʻouna i kahi nīnau iā DEG ma aneʻi. ʻAʻole manuahi nā nīnau e like me nā pane.
Hōʻike ʻia ʻo Chevrolet Silverado LTZ 2019. Ua like ka 2020 Silverado LTZ.
Paipai nā Centers for Disease Control i ka hoʻohana ʻana i nā huahana hoʻomaʻemaʻe mai ka EPA "List N".(martinedoucet/iStock)


Ka manawa hoʻouna: Iune-21-2022